Google Ads hirdetéskezelés

A Google Ads hirdetések optimalizált futtatása napjainkban nagyszerű lehetőséget nyújt az online térben való gyors és kiemelkedő eredmények eléréséhez. Azonban a sikeres Google Ads kampányokhoz nélkülözhetetlen a magas szintű szakmai tudás és tapasztalat. Válassz minket, ha profi Google Ads kampányokra vágysz!

 1. Célok és stratégia meghatározása
  Az ügyféligények alapján meghatározzuk a célokat, legyen az a brand ismertségének növelése, weboldal-látogatottság növelése, új termék bevezetése vagy értékesítési volumen növelése. A kitűzött célokhoz ideális hirdetési stratégiát dolgozunk ki.
 2. Ajánlat
  Egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk számodra, amelyben részletesen kifejtjük a hirdetési stratégiát, a határidőket, a hirdetési költséget és a hirdetéskezelés díját is.
 3. Kulcsszavak és célközönség kiválasztása
  Kulcsszókutatást és célközönség-meghatározást végzünk, ezáltal költséghatékony, eredményes Google Ads hirdetéseket irányozhatunk elő.
 4. Hirdetések megtervezése
  Megtervezzük a hirdetéseket, amelyek optimalizáltságuk révén tökéletesen illeszkednek a kulcsszavakhoz és a célközönséghez. A Google Ads hirdetési kampányokban egyszere többféle hirdetéstípust, Keresési, Display, Shopping, Video és Alkalmazás típusú hirdetéseket is alkalmazunk.
 5. Kampányok létrehozása, beállítása és finomhangolása
  Létrehozzuk a különböző kampányokat a hirdetési stratégiának megfelelően. Beállítjuk a költségvetést, az időzítést, a lokalitást és szegmentálást.
 6. Kattintások és konverziók követése
  Integrált követési kódok segítségével mérjük a hirdetések teljesítményét. Nyomon követjük a kattintásokat, konverziókat és más fontos mutatókat.
 7. Folyamatos optimalizálás
  A hirdetési adatok rendszeres elemzése mellett finomítjuk, pontosítjuk a hirdetéseket. Az eredmények javítása érdekében módosítjuk a kulcsszavakat, a hirdetéstartalmat vagy beállításokat.
 8. Riport, értékelés
  Riportokat készítünk, amelyek alapján értékeljük a hirdetési kampány teljesítményét. Megvizsgáljuk, hogy milyen eredményeket értünk el a kitűzött célokkal összehasonlítva, és javaslatokat teszünk a jövőbeli hirdetési stratégiára is.