Kiadványszerkesztés

A remek kiadványok napjainkban már minden vállalkozás számára elérhetőek, legyen szó akár online, akár offline médiafelületekről. A digitális nyomdai eljárások fejlődésének köszönhetően már alacsony példányszámban is gazdaságosan lehet különféle kiadványokat készíteni. Azonban ne korlátozódjunk csupán a hagyományos, nyomtatott kiadványokra, ugyanis lehetőség van interaktív, lapozható szóróújságok és katalógusok készítésére is. Ha szeretnél konkrét javaslatot kapni a vállalkozásod számára ideális kiadványokkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 1. Célkitűzés
  Meghatározzuk a kiadvány létrehozásának célját és célcsoportját. A célcsoport részletes szegmentálása nagyban segíti a megfelelő kiadványtípus választását, legyen nyomtatott magazin, katalógus, szórólap, e-könyv, vagy interaktív, lapozható szóróújság.
 2. Ajánlat
  Egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk számodra, amelyben részletesen kifejtjük a kiadvány típusát, a határidőket, a szerkesztési költséget, a tartalomgyártási költséget, és javaslatot teszünk a gyártásra, terjesztésre, valamint promócióra.
 3. Tartalomtervezés és struktúra
  Gondosan kialakítjuk a tartalmat strukturált módon, ennek során előirányozzuk a tartalmi elemeket, mint a szöveges anyagok, képek, illusztrációk, infografikák, vagy akár beágyazott videók.
 4. Tartalomgyártás és létrehozás
  A megállapodásnak megfelelően bekérjük a tartalmi elemeket vagy létrehozzuk azokat, összehangolva a kiadvány céljaival és stílusával.
 5. Képek, grafikák beszerzése vagy készítése
  A következő fázisban a szükséges képek és grafikák beszerzésére vagy készítésére kerül sor, mind minőségi, mind jogi (jogtisztaság, jogdíj stb.) szempontból a kiadvány típusának és követelményeinek megfelelően.
 6. Design létrehozása
  Megalkotjuk a kiadvány elrendezését. A design kialakítása során a színek, vonalak és betűtípusok gondos kiválasztása a célközönség maximális figyelembevételével történik, a tartalom tagoltságának és könnyű áttekinthetőségének érdekében.
 7. Ellenőrzés, korrektúra
  A kiadványt ellenőrizzük. Alapos ellenőrzésünk során hibák szűrésére kerül sor, legyen az helyesírási, tartalmi vagy képi jellegű. Felár ellenében akár pénzvisszafizetési garancia mellett is vállaljuk a korrektúrát, kizárólag általunk készített kiadványok esetén.
 8. Gyártás és/vagy publikálás
  A kiadványok gyártásában és/vagy publikálásában is teljes körűen a segítségedre tudunk lenni nyomdai partneri illetve terjesztési kapcsolataink révén. Továbbá igény szerint az online publikálás ideális platformjaira is javaslatot teszünk.