Közösségi média hirdetéskezelés

A közösségi média hirdetéskezelés egy dinamikus folyamat, amely során professzionális stratégiák segítségével irányítjuk és optimalizáljuk a hirdetéseket a különböző közösségi média platformokon. Fontos eszköze a vállalkozások online jelenlétének növelésében, brand ismertségének fokozásában és célközönsége elérésében. A hirdetéskezelés során célzottan választott csoportoknak készítjük a hirdetési tartalmat, melyet időzített kampányokkal, A/B tesztekkel és folyamatos optimalizációval kísérünk, hogy az eredményeket maximalizáljuk.

 1. Célok és stratégia meghatározása
  Közösen meghatározzuk a közösségi média hirdetéskezelés célját és ehhez felépítjük az ideális hirdetési stratégiát.
 2. Ajánlat
  Egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk számodra, amelyben részletesen kifejtjük a hirdetési stratégiát, a határidőket, a hirdetési költséget és a hirdetéskezelés díját is.
 3. Célcsoport és platform kiválasztása
  A célközönség meghatározást követően kiválasztjuk a releváns platformokat, legyen az Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn vagy TikTok.
 4. Hirdetési tartalom megtervezése
  Létrehozzuk a hirdetéseket a kiválasztott platformokhoz. A hirdetési stratégiának megfelelően ezek lehetnek szöveges posztok, képek, videók vagy akár carousel hirdetések. A hirdetések tervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy tartalma vonzó legyen, továbbá illeszkedjen a kiválasztott platformokhoz és célközönséghez egyaránt.
 5. Hirdetések létrehozása, beállítása és finomhangolása
  A célkitűzésnek, a hirdetési stratégiának megfelelően időzítjük a hirdetést, beállítjuk a költségvetést, szegmentáljuk a célközönséget, és minden egyéb beállítást elvégzünk az optimális eredményekért.
 6. A/B tesztelés
  Különböző hirdetési változatokkal futtatott A/B tesztek révén precízen kiválasztjuk a legteljesítőképesebb verziót, pontosítva a képeket, címsorokat és hirdetési szövegeket.
 7. Hirdetések monitorozása és optimalizálása
  Folyamatosan nyomon követjük a hirdetések teljesítményét, és hatékonyan reagálunk az adatokra. Finomítjuk a hirdetéseket a kattintások, elérések vagy konverziók javítása érdekében.
 8. Riport, értékelés
  Riportokat készítünk és minden hirdetési kampányt kiértékelünk, összehasonlítva az elért eredményeket a kitűzött célokkal. Az így nyert adatokat felhasználjuk a következő stratégiai lépések optimalizálásához és kiemelkedőbb eredmények eléréséhez.