Közösségi média tartalomkezelés

A közösségi média tartalomkezelés során a cél az, hogy a releváns tartalmat jól szegmentált célközönséghez tudjuk eljuttatni. Ezzel növeljük a márka ismertségét, valamint értékesítéseit. A közösségi média tartalomkezelés emellett kifejezetten alkalmas a szakértői hitelesség és a márkahűség építésére. Szakértő csapatunk és stratégiai megközelítésünk révén biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára aktuális trendek, optimalizációs lehetőségek ismeretével hatékonyan kommunikálunk célközönségeddel, ezáltal támogatva a vállalkozásod üzleti céljait. Számíthatsz ránk, ha hatásos közösségi média tartalommenedzsmentre van szükséged!

 1. Célok és stratégia meghatározása
  Konkrét célokat és hosszú távú stratégiát fektetünk le, amelyek irányulhatnak brandépítésre, a követők számának növelésére vagy akár értékesítés ösztönzésére is.
 2. Célközönség meghatározása
  Ezáltal lehetővé válik a releváns tartalom előállítása, hiszen teljes körű ismeretekkel fogunk rendelkezni azokról, akik számára a tartalmat elkészítjük. Megismerjük a célközönség érdeklődési körét, és hogy mi számít számukra hasznos, érdekfeszítő tartalomnak.
 3. Ajánlatkészítés
  Egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk, konkrét megoldást tartalmazó leírással, árral, gyakorisággal és vállalt határidővel.
 4. Tartalomtervezés
  Meghatározzuk a tartalomtémákat, tartalomtípusokat és azok gyakoriságát. Részletes, precíz ütemtervet készítünk, amely változatos tartalommal a célközönség érdeklődését hosszú távon fenntartja.
 5. Tartalomgyártás
  A tartalomtervezésnek megfelelő mennyiségű, tartalmú és típusú tartalmat állítunk elő, beleértve a szöveges tartalmakat, képeket, videókat, infografikákat és akár tervezett élő közvetítéseket is. A célközönség számára releváns, érdekes és hasznos tartalmat nyújtunk.
 6. Időzítés, közzététel
  Minden platformon ütemezzük a tartalom megjelenéseit. Optimális időpontokban történő közzétételek kerülnek beállításra.
 7. Közösségi interakciók kezelése
  Megállapodásunk szerint kezeljük az interakciókat. Reagálunk a közösségi interakciókra, kapcsolatot építünk a közönséggel, szisztematikusan következetes kommunikációt használva.
 8. Teljesítmény elemzése és finomítás

Nyomon követjük a posztok teljesítményét analitikai eszközök alkalmazásával. Elemezzük az eredményeket, finomítjuk a tartalomstratégiát, illetve optimalizáljuk a közzétételek mennyiségét és időpontjait.