Virtuális séta, termék- és rendezvényfotók készítése

A virtuális séta, a termék- és rendezvényfotózás mind-mind olyan vizuális élményt nyújthat a célközönség számára, amely nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy vásárlóvá, akár visszatérő ügyfélé váljon. A professzionális megjelenítés profi terméket és/vagy szolgáltatást tükröz, amellyel kiemelkedhetsz a versenytársaid közül.

 1.  Célkitűzések
  Egy rövid konzultáció keretében meghatározzuk a virtuális séta, a termék- vagy rendezvényfotózás célját és felhasználási területét.
 2. Ajánlat
  Egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk számodra, amelyben részletesen kifejtjük a virtuális séta, a termékfotózás vagy rendezvényfotózás konkrét célját, műszaki paramétereit, határidőit és díját.
 3. Technikai előkészületek
  A virtuális séta vagy rendezvényfotózás előkészítése során felkeressük a helyszínt, ahol meghatározzuk a fotózási pontokat, a megvilágítást, a hátteret és kompozíciót. Kiválasztjuk a megfelelő fotó- vagy virtuális séta technológiát, eszközöket, beleértve speciális kamerákat, fényképezőgépeket, vagy akár a virtuális túra szoftverét is. Fotózás vagy virtuális séta készítése
  A tervezett kompozíció és stílus alapján elkészítjük a fotókat a kiválasztott helyszíneken.
 4. A fotók vagy virtuális séta feldolgozása és szerkesztése
  Termék- vagy rendezvényfotózáskor a készült fotókon alapos szerkesztést, többek között színfinomítást, vágást, méretezést végzünk. Virtuális séta esetén összeállítjuk a helyszíni felvételeket, és elkészítjük a virtuális túra navigációját.
 5. Visszajelzés, jóváhagyás és átadás
  Az elkészült anyagokat elküldjük, hogy visszajelzéseket kérjünk. A jóváhagyást követően az elkészült anyagokat átadjuk.
 6. Közzététel és felhasználás
  A végleges fotókat vagy virtuális sétát a megállapodás szerint átadjuk, felhasználjuk, közzétesszük, promotáljuk. További ideális felhasználási platformokra vonatkozó javaslatokat is megosztunk.