Weboldal- és webáruházkészítés

A sikeres vállalkozások számára ma már alapvető, hogy saját weboldallal vagy webáruházzal rendelkezzenek. Ez az eszköz ugyanis kiemelt fontosságú a termékek, szolgáltatások, referenciák, szakmaiság és elérhetőségek bemutatásában. A weboldal vagy webáruház emellett a vállalkozás arculatának és márkájának építésében is kulcsfontosságú szerepet játszik, új vevőket vonz és a meglévőket újravásárlásra ösztönzi, így rövid és hosszú távon is profitot, stabil üzleti növekedést generál. Ha professzionális, gyors, kereső- és felhasználóbarát weboldalt vagy webáruházat szeretnél, lépj velünk kapcsolatba bizalommal!

 1. Célok és igények meghatározása
  Felmérjük az ügyféloldali specifikus igényeket, majd közösen meghatározzuk a weboldal vagy webáruház létrehozásának célját. Szorosan együttműködve alakítjuk ki a stratégiát és részletezzük a célcsoport jellemzőit.
 2. Ajánlatkészítés
  Egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk számodra, amelyben részletesen kifejtjük a konkrét fejlesztési platformot, határidőket, díjakat és garanciavállalást. A projekt megkezdése érdekében a vállalási díj 30%-áról díjbekérőt állítunk ki, amely beérkezését követően azonnal elkezdjük a weboldal vagy webáruház fejlesztését.
 3. Domain és tárhely javaslása, beállítása
  Kiemelten fontos a releváns domainnév kiválasztása és a gyors, megbízható webtárhely beállítása.
 4. Struktúra kialakítása és felhasználóiélmény-tervezés
  Kialakítjuk a weboldal vagy webáruház szerkezetét, menüpontjait, egyszerű és átlátható navigációt hozva létre a felhasználói élmény maximalizálása érdekében.
 5. Weboldal tartalmának létrehozása
  A megállapodásunk alapján bekérjük vagy létrehozzuk a tartalmat, beleértve a SEO követelményeknek megfelelő szövegeket, képeket és videókat.
 6. Design és fejlesztés
  A célközönség igényei alapján tervezzük meg az oldalt, a fejlesztés során megfelelő stílust, színeket és betűtípusokat használva, a design és funkcionalitás elvét is szem ellőtt tartva. Mérőkódokat helyezünk el, amelyeket a levelezésedhez rendelünk.
 7. SEO (keresőoptimalizálás) beállításai
  Már a tervezés és tartalomgyártás során figyelembe vesszük a SEO szempontokat, így ebben a szakaszban a meta tageket optimalizáljuk professzionális SEO szoftver használatával.
 8. Tesztelés és finomhangolás
  Átfogó ellenőrzést végzünk a tartalmakon, linkeken, reszponzivitáson és funkciókon. Biztosítjuk, hogy a weboldal vagy webáruház megfeleljen a kitűzött céloknak.
 9. Közététel és promóció
  A weboldal vagy webáruház tesztelése után közététel következik, és amennyiben megállapodásunk tartalmazza, akkor promóciókat indítunk közösségi média felületeken és fizetett online vagy offline hirdetésekben.
 10. Karbantartás
  A megállapodásunk szerint rendszeresen ellenőrizzük, frissítjük és javítjuk a weboldal vagy webáruház működését, hogy optimális teljesítményt érjünk el.