Ingyenes 1 órás marketing tanácsadás

Ön is úgy gondolja, hogy a termékeinek, szolgáltatásainak szüksége van marketingtámogatásra?

Ha már rendelkezik online és/vagy offline marketingcsatornákkal, de érzi, hogy sokkal hatékonyabban lehetne használni a marketingeszközöket: Megvizsgáljuk az eddigi vagy jelenlegi marketingtevékenységét, ezt követően javaslatot teszünk azon hatékony eszközökre, amelyekből összeállítható az optimális marketingmix.

Ha még nem rendelkezik semmilyen online és/vagy offline marketingcsatornával, amit tudatosan és ütemezetten használ: Felépítjük a marketingstratégiát, kialakítjuk cége arculatát, optimális brandépítési és -értékesítési marketingeszközöket javasolunk.


Tekintse meg a Referenciáinkat,
és lépjen kapcsolatba velünk, kérje az 1 órás ingyenes marketing tanácsadást!


Közel 15 éves marketingkommunikációs tapasztalattal a teljes marketing folyamatokra koncentrálunk, amelynek részét képezik az online és offline marketingcsatornák is. Így, mint egy puzzle darabjait rakjuk össze az Ön cége számára leginkább hatékony marketingtevékenységet.

Komplex megoldásokban gondolkodunk, amelyeknek apró részleteit professzionális tudással (és szívvel-lélekkel) építjük fel. A tudatos, tervezett, ütemezett marketingtevékenységet nemcsak felépítjük, hanem meg is valósítjuk, és minden esetben mérjük a hatékonyságot.
Az együttműködésünk során valódi Partneri kapcsolatban dolgozunk együtt, amely alatt Ön azt érzi, hogy a cégének saját marketingosztálya van — rendelkezik grafikussal, szövegíróval, programozóval, webdesignerrel, managerrel, SEO szakemberrel és online specialistával is.
Marketing tanácsadásunk 1 óráját most díjmentesen biztosítjuk Önnek, így ingyen megbizonyosodhat professzionális marketingtudásunkról és pozitív hozzáállásunkról. Ön nem kockáztat, de megtérülő, hosszútávon is hasznot hozó, tudatos, tervezett marketingfolyamatokat indíthat el.

Amennyiben bővebben érdeklik Partnereink véleményei, tekintse meg a Rólunk menüt.


Tekintse meg a Referenciáinkat,
és lépjen kapcsolatba velünk, kérje az 1 órás ingyenes marketing tanácsadást!